MapViewer

502,20€
Άνευ ΦΠΑ: 405,00€
Εταιρεία: Golden Software
Κωδικός Προϊόντος: MAPVIEWER
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ποσότητα: + -

Τελευταία Έκδοση: 8

MapViewer

Αποτελεσματική Λύση για την Οπτική Παρουσίαση Χωρικών Δεδομένων

Το MapViewer είναι ένα προσιτό εργαλείο χαρτογράφησης και χωρικής ανάλυσης που επιτρέπει την εύκολη παραγωγή θεματικών χαρτών ποιότητας δημοσίευσης. Εμφανίστε επακριβώς τηνκατανομή των δεδομένων σας με τις πιο ευρηματικές λειτουργίες και χαρακτηριστικά. Τα δεδομένα σας είναι μοναδικά και θα πρέπει να έχετε το καλύτερο λογισμικό χαρτογράφησης για τη δουλειά σας!

Καμμία ομάδα δεδομένων δεν είναι πολύ περίπλοκη για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό διάγραμμα. Το MapViewer σας βοηθά να ανακαλύψετε τις τάσεις και τα μοτίβα στα δεδομένα σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τη σωστή απόφαση κάθε φορά!

Το MapViewer πρωτοπαρουσιάστηκε το 1990 και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά και εύκολα στη χρήση πακέτα λογισμικού δημιουργίας θεματικών χαρτών. Σχεδιασμένο κυρίως για επιστήμονες, μηχανικούς, επαγγελματίες και τον ακαδημαϊκό χώρο, το MapViewer προσφέρει δεκαέξι μοναδικούς και πλήρως παραμετροποιήσιμους τύπους χαρτών. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επικαλύψουν χάρτες σε πολλαπλά στρώματα και να προσθέσουν σταυρονήματα, κλίμακες, υπομνήματα και γραμμές τίτλων έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και οπτικά εντυπωσιακή παρουσίαση.

Tο πλέον δημοφιλές νέο χαρακτηριστικό του MapViewer 8 είναι το πλήρως επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας του χρήστη. Έχει εγκαταληφθεί ο σχεδιασμός με το κλασσικό μενού προς χάριν της πιό φιλικής στον χρήστη γραμμής τύπου ribbon, η οποία φέρνει στο φως τα νέα χαρακτηριστικά καθώς και μερικά λιγότερα γνωστά χαρακτηριστικά που ήδη υπήρχαν σε προγενέστερες εκδόσεις. Επιπρόσθετα ο Διαχειριστής Αντικειμένων (Object Manager) έχει υιοθετήσει ένα στυλ περισσότερο συγγενές με αυτό του Surfer, αμέτρητα παράθυρα διαλόγου έχουν μετακινηθεί στον πάντοτε παρόντα Διαχειριστή Ιδιοτήτων (Property Manager), και μερικοί από τους μικρότερους διαχειριστές έχουν συνδυασθεί ή αφαιρεθεί ώστε να υπάρχει μια βελτιστοποίηση της ροής εργασίας.

Ένα άλλο συναρπαστικό νέο χαρακτηριστικό είναι η προσθήκη ενός εντελώς νέου τύπου χάρτη και τρεις νέες επιλογές για τους υφιστάμενους τύπους χάρτη. Ο νέος Χάρτης Πολλαπλών-Γραφημάτων (Multi-Graph Map) επιτρέπει στον χρήστη να σχεδιάσει πλήρως παραμετροποιήσιμα, μοναδικά γραμμικά διαγράμματα, διαγράμματα διασποράς σε κάθε σύνορο ενός χάρτη. Έχει προστεθεί η επιλογή Συνέχειας (Contiguous) στα Xαρτογράμματα για να παρουσιάσει ένα νέο και συναρπαστικό τρόπο εμφάνισης χαρτών θεματικών δεδομένων. Οι χάρτες Συμβόλων μπορούν πλέον να είναι χρωματισμένοι σύμφωνα με μια δεύτερη μεταβλητή, επιτρέποντας στις διπλάσιες πληροφορίες να εμφανίζονται σε ένα δυναμικό χάρτη. Σημεία σε ένα Χάρτη με Πινέζες (Pin Map) μπορούν τώρα να λάβουν αναλογικά μεγέθη, έτσι ώστε ο χρήστης επιλέγει μια στήλη δεδομένων και το ελάχιστο και μέγιστο μέγεθος του συμβόλου και το MapViewer κάνει τα υπόλοιπα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, ενημερωτικό χάρτη.

Ορισμένα πρόσθετα, χαρακτηριστικά που ζητήθηκαν πολύ κατά το παρελθόν είναι: η προσθήκη λήψης online χαρτών από Surfer και Didger που επιτρέπουν στο χρήστη να κατεβάσει χάρτες υποβάθρου raster από τους online WMS servers, η ικανότητά του να εκτελεί ερωτήματα σε πολλαπλά στρώματα, καθώς και η δυνατότητα να δημιουργήσετε ταξικούς Χάρτες Διαγράμμισης (Hatch) και Χάρτες Ορίων Επικράτειας (Territory Maps) από τις στήλες των δεδομένων κειμένου.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Παραδίδεται πλήρης συσκευασία.

Αφορά μία άδεια χρήσης

Γράψτε μια κριτική

Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
Κακή           Καλή