Αποστολές

Οι αποστολές γίνονται:

 • με ΕΛ.ΤΑ., εφόσον είναι αντικαταβολές αξίας μικρότερης των 300€. Στην περίπτωση αυτή ΔΕΝ υπάρχουν πρόσθετα κόστη μεταφορικών. Όλα τα μεταφορικά περιλαμβάνονται στο κόστος της αντικαταβολής.
 • με courier εφόσον έχει γίνει πληρωμή (για ποσά μικρότερα των 850€ περιλαμβανομένου του ΦΠΑ) με κατάθεση, PayPal ή πιστωτική κάρτα και έχει συμπληρωθεί το κόστος της αποστολής στην κατάθεση.
 • με courier και χρέωση παραλήπτη, εφόσον το ποσό είναι μικρότερο των 850€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και τα έξοδα αποστολής δεν έχουν συμπεριληφθεί στην κατάθεση ή στην χρέωση της πιστωτικής κάρτας, ή κατόπιν απαιτήσεως του πελάτη.
 • με courier ΑΝΕΥ ΧΡΕΩΣΕΩΣ σε κάθε περίπτωση παραγγελίας αξίας άνω των 200€ για τον νομό Αττικής και άνω των 850€ για ΟΛΗ την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Ειδικά για παραγγελίες από πελάτες στο εξωτερικό (Κύπρος κλπ), ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας και να ΜΗΝ προχωρήσει σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ αν δεν λάβει επακριβείς οδηγίες από την εταιρεία μας για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
1. Για παραγγελίες με αποστολή:
α) στην Αττική και αξία παραγγελίας (με ΦΠΑ) πάνω από 200€.
β) στην υπόλοιπη Ελλάδα για παραγγελίες αξίας (με ΦΠΑ) πάνω από 850€.
2. Για προϊόντα που είναι σε μορφή download.
3. Για παραλαβή από τα γραφεία μας (Φορμίωνος 119-121, Καισαριανή, 161 21)

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Αν παραγγέλνετε από το εξωτερικό (π.χ. Κύπρο) πρέπει να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία:
1) Επιλέξτε ως προϊόν την “Αποστολή με Courier στο εξωτερικό έως ….kg”, ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής σας, ώστε να χρεωθεί το σωστό κόστος μεταφορικών.
2) Στη συνέχεια επιλέξτε “Χρέωση Παραλήπτη”. ΔΕΝ θα χρεωθεί τίποτα στον παραλήπτη, απλώς για να γνωρίζει το σύστημα ότι δεν θα χρεώσει μεταφορικά.

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

μη συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρω περιπτώσεων.

Στα κατωτέρω ποσά ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ τα έξοδα ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ (στην περίπτωση που επιλέξει ο πελάτης τον τρόπο αυτό και που το ποσό είναι μικρότερο των 300ευρώ)

 • Ηπειρωτική Ελλάδα:
  0-2kg 10,00€
  πάνω από 2kg για κάθε επιπλέον kg (από τα αρχικά 2kg) +2,20€/kg
 • Νησιωτική Ελλάδα:
  0-2kg 11,50€
  πάνω από 2kg για κάθε επιπλέον kg (από τα αρχικά 2kg) +2,50€/kg