Η εταιρία μας

H MP & Associates δραστηριοποιείται στο χώρο του λογισμικού από το 1992.
Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αντιπροσωπειών επιστημονικού και τεχνικού λογισμικού, με πάνω από 25 αποκλειστικές αντιπροσωπείες εταιρειών σε Ελλάδα και Κύπρο και πάνω από 4000 προϊόντα.
Εκτός της αντιπροσώπευσης, διανομής και εμπορίας λογισμικού, εκδίδει τεχνικά εγχειρίδια για προγράμματα τα οποία αντιπροσωπεύει και εκτελεί μεταφράσεις προϊόντων λογισμικού στην ελληνική γλώσσα, ενώ παράλληλα δημιουργεί πληθώρα βοηθητικού-εκπαιδευτικού υλικού (εκπαιδευτικά video, σημειώσεις, μικρά εγχειρίδια) για τα κυριότερα των προγραμμάτων αυτών.
Διακρίνεται για τη συνέπεια και την ταχύτητα εκτελέσεως των παραγγελιών, ενώ οι προσφερόμενες τιμές είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικές. Σε συγκεκριμμένα προγράμματα (π.χ. Maple) η εταιρεία έχει επιτύχει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
ΟΛΑ τα ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, το σύνολο των δημόσιων αλλά και ιδιωτικών (Frederick κα) Πανεπιστημίων της Κύπρου, καθώς και η πλειοψηφία των ερευνητικών κέντρων και ινστιτούτων είναι πελάτες μας (π.χ. ΕΛΚΕΘΕ, ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, ΙΤΣΑΚ, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΙΓΜΕ, EIE, κλπ), παράλληλα με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες αλλά και ελληνικά παραρτήματα πολυεθνικών (ΗΡΑΚΛΗΣ, Χαλυβουργική, CROWN Hellas, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ, Raycap, Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε., Novartis, Siemens, Cosmote, Intrasoft, Vodaphone, FORTHNET κα).