Όροι χρήσης

Εν συντομία:

  • Οι τιμές του καταστήματος μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
  • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την πώληση οποιουδήποτε προγράμματος άνευ προειδοποιήσεως.
  • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία και να επιστρέψει ολόκληρο το χρηματικό ποσό αφαιρουμένων των κρατήσεων από χρέωση/πίστωση πιστωτικών καρτών ή της πιθανής προμήθειας PayPal κατά την χρεωπίστωση.
  • Ο χρήστης δικαιούται να ακυρώσει παραγγελία άνευ χρεώσεως, εφόσον το προϊόν κατά τη στιγμή της παραγγελίας είναι διαθέσιμο στις αποθήκες της εταιρείας μας (εμφανίστηκε ότι υπάρχει στοκ κατά την παραγγελία).
  • Επιστροφές προϊόντων ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ δεκτές παρά μόνο εφόσον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΘΕΙ η αρχική συσκευασία και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ το πρόγραμμα ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΛΕΙ ο κωδικός εγκατάστασης εκ μέρους της εταιρείας μας ή της κατασκευάστριας εταιρείας του προγράμματος απευθείας στον αγοραστή.
  • ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές χωρίς αριθμό RMA, o οποίος χορηγείται κατόπιν τηλεφωνικής ή γραπτής αιτήσεως (μέσω fax ή e-mail).
  • ΔΕΝ γίνονται δεκτές παραγγελίες με πληρωμή μέσω αντικαταβολής, εφόσον η παραγγελία αφορά προϊόντα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ, καθώς επίσης και για αξία παραγγελίας μεγαλύτερη των 300€. Στις περιπτώσεις αυτές πρέπει να γίνεται πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή μέσω κατάθεσης στον λογαριασμό της εταιρείας μας σε ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ή στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Αναλυτικά οι Όροι Χρήσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ www.e-scisoft.gr ΤΗΣ «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.»

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» με τίτλο www.e-scisoft.gr. Η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. και το www.e-scisoft.gr, δημιούργησαν την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των χρηστών/πελατών τους. Η ιστοσελίδα e-scisoft.gr είναι απλή και φιλική στη χρήση της ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΣΗΣ :
Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών της «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο website της. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του website. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του website μας ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές, σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Η επωνυμία της εταιρείας είναι:
«Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.»
δ.τ. «MP & Associates»
Έδρα: Οθωνος Αμαλίας 120 / Σπάρτη Τ.Κ. 231 00
Υπ/μα: Φορμίωνος 119-121, Καισαριανή Τ.Κ. 162 32
ΑΦΜ: 999343906, ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:
«MP & Associates»
Φορμίωνος 119-121, Καισαριανή Τ.Κ. 162 32
Τηλ.: +30 210 7600955
Fax: +30 210 7600956
Email: sales@e-scisoft.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Η «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας όποτε το κρίνει σκόπιμο, χωρίς προειδοποίηση.
Ο έλεγχος των τεχνικών πληροφοριών που παρέχονται και της καταλληλότητας των ειδών που παραγγέλλονται ανήκει στην αποκλειστική ευθύνη του χρήστη/ πελάτη που χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα. Η «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ασυμβατότητες των προϊόντων με άλλα προϊόντα.
Για την διευκόλυνση της πρόσβασής σας, η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσμους hyperlinks ή διαφημιστικά banners με ιστοσελίδες / web sites στο διαδίκτυο που ανήκουν ή χρησιμοποιούνται από τρίτους. Με τη σύνδεση σε αυτές τις ιστοσελίδες, θα πρέπει να ελέγξετε και να συμφωνήσετε με τους κανόνες χρήσης της ιστοσελίδας πριν την χρησιμοποιήσετε. Η εταιρεία μας δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών, τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς δεν μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη για το υλικό που δημιουργείται ή που δημοσιεύεται σε αυτές τις ιστοσελίδες ούτε ότι επικυρώνει την ιστοσελίδα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παραπέμπουν σε αυτήν. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία που περιέχονται στην Ιστοσελίδα είναι έγκυρα και ακριβή, πλην όμως ουδεμία ευθύνη φέρει για ενδεχόμενο λάθος, παράλειψη ή ανακρίβεια αυτών.
Η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση την ορθότητα, την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα των περιεχομένων, σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε..
Η «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.
Περαιτέρω, η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν προκύψαντα προβλήματα στην πρόσβαση των πελατών της στις σελίδες της . Η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. δεν υπέχει οιαδήποτε ευθύνη που να αφορά στην ακρίβεια, πληρότητα, πιστότητα, επικαιρότητα και καταλληλότητα χρήσης για οιονδήποτε σκοπό.
Τα περιεχόμενα του website www.e-scisoft.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι», χωρίς άλλη εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. Στο μέγιστο βαθμό και σύμφωνα με το νόμο, η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. αρνείται όλες τις εγγυήσεις οι οποίες συνεπάγονται την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα για ένα συγκεκριμένο σκοπό.
Η Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές “servers” μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Η «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» αποτελεί το μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων (ν. 2121/1993) του σχεδιασμού, του περιεχομένου των γραφικών, των ρυθμίσεων και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων.
Το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας ανήκει στην Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. και προστατεύεται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του οποίου απαγορεύεται ρητά η μερική ή ολική αναδημοσίευση και γενικά αναπαραγωγή ή ανατύπωση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο, μαγνητικό, μηχανικό ή έτερο, τμηματικά ή περιληπτικά, σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, μέσω οποιασδήποτε μεθόδου ή μέσου και για οποιοδήποτε σκοπό, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το website της Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε., χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Η ιστοσελίδα έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητά τους εκτός και αν το επιθυμούν. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, θα παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προιόν(τα), ή/και να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας.
Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη του δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου για την προστασία του ατόμου από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου.
Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις σελίδες / υπηρεσίες του website της Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε..
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνό σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία αποστολής – παράδοσης μια παραγγελίας, στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει.
Κάθε διεκπεραίωση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας.
Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/1997, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων Τα δεδομένα παραμένουν στην Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών την ενημέρωση για νέα ή εναλλακτικά προϊόντα, για ειδικές προσφορές. Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την «Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.» για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρθρ. 12 ν. 2472/1997) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρθρ. 13 ν. 2472/1997). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Μουσαβερέ τηλ. 2107600955 email: dimitra@mpassociates.gr. H “Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.” ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΟΤΕ τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να τα παράσχει σε συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την αποστολή σε σας διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας χρησιμοποιείται τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Η τεχνολογία SSL αποτελεί πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του κεντρικού εξυπηρετητή (server) του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία. Οι φυλλομετρητές (browsers) Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Netscape Navigator υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα μας.

COOKIES
Το e-scisoft.gr έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας του προκειμένου να αναγνωρίζουμε τον χρήστη και να προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών / σελίδων του δικτυακού τόπου, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της “Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε.” ή θυγατρικών της ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.
Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.
Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.
Λανθασμένη τιμή προϊόντος;
Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.
Ειδικά, σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Επιλέγετε από τον προϊοντικό κατάλογο ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών.
Επιλέγετε από το καλάθι αγορών τα προϊόντα που επιθυμείτε τελικά να παραγγείλετε.
Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, όπως τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής, τη διεύθυνση αποστολής και τα σχόλια της παραγγελίας.
Επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών και δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας.
Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την ανάθεση της παραγγελίας, υπάρχει επιλογή “επιστροφή στο προηγούμενο βήμα».

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας μέσω αντικαταβολής, κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης (ΕΘΝΙΚΗΣ ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ), μέσω PayPal ή με χρήση πιστωτικής κάρτας. Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa.
Το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο των δόσεων ποικίλλει αναλόγως της τράπεζας και των τραπεζιτικών εργασιών. Για τις σχετικές λεπτομέρειες, θα πρέπει να επικοινωνήστε με την τράπεζα με την οποία συνεργάζεσθε. Οι αναγραφόμενες τιμές εμφανίζονται με Φ.Π.Α. αλλά και χωρίς Φ.Π.Α.
Υπάρχει η δυνατότητα ο πελάτης να παραλάβει τα προϊόντα μέσω υπηρεσίας διανομής (courier), με δική του χρέωση. Η υπηρεσία (courier) μπορεί να επιλεγεί από τον πελάτη (κατά την άμεση διαθεσιμότητα των προϊόντων, θα ενημερωθείτε για να μπορέσετε να παραλάβετε μέσω της υπηρεσίας διανομής (courier) της επιλογής σας). Διαφορετικά, η αποστολή θα γίνει αυτόματα, μέσω ΕΛ.ΤΑ ή υπηρεσίας διανομής (courier) που συνεργάζεται η εταιρία μας, ανάλογα με την επιλογή σας και για το ύψος της χρεώσεως θα ενημερώνεστε κατά την συμπλήρωση της παραγγελίας. Τα προιόντα θα ταξιδεύουν με ευθύνη και κίνδυνο του πελάτη.
Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.e-scisoft.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι τα προϊόντα διαθέσιμα, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες στην πόλη της Αθήνας. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 2107600955 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.
Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 – 17:00 Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χρόνο παράδοσης των προϊόντων
Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Προϊόν που αγοράσατε από το www.e-scisoft.gr μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την αγορά του, στην περίπτωση που αυτό είναι προβληματικό (μόνο εφόσον ευθύνεται η εταιρία μας και όχι οποιοσδήποτε τρίτος) ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή απλώς δεν σας ικανοποιεί, μόνο εφόσον αυτό είναι σφραγισμένο στη συσκευασία του, άθικτο και δεν έχει ανοιχθεί (για να διαπιστώσετε αν σας ικανοποιεί κάποιο προϊόν, ζητήστε μας τη δοκιμαστική του έκδοση, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ). Στις πρώτες δύο περιπτώσεις θα αντικαταστήσουμε το προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση. Στην τελευταία περίπτωση εφ’ όσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση θα σας πιστωθούν τα χρήματα στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.
Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας, παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας, στο τηλέφωνο 210 7600955 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30-16:00.
Τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. σε περίπτωση που το προϊόν επιστρέφεται επειδή είναι προβληματικό ή διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, ενώ επιβαρύνουν εσάς σε κάθε άλλη περίπτωση.
Προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής του προϊόντος σας, είναι αυτό να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με την πλήρη αυθεντική συσκευασία.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Για πληροφορίες σχετικές με τις εγγυήσεις των προϊόντων που αγοράζετε από το www.e-scisoft.gr ανατρέξτε στις συσκευασίες των προϊόντων, όπως ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής
Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Γενικών Όρων Συναλλαγών.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Αρμόδια για κάθε διαφορά ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών. Η σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.e-scisoft.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Mάρκος Ψαρρός & Συνεργάτες Μον.Ε.Π.Ε. και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.